Hemstädning Vendelsö

Vi är en städfirma som har ett brett urval av tjänster inom städning. Vi på Y&Y Lokalvård erbjuder dig en fantastisk hemstädning.

Hemstädning Vendelsö -

Din bostad är ett utmärkt val när du hyr Y&Y Lokalvård. Vi ger aldrig upp på slutresultatet. Y&Y Lokalvård, har sedan länge utfört hemstädtjänster i Vendelsö och hjälper gärna våra kunder med deras städning. Säker hemstädning kräver vår dedikerade närvaro och enorma personliga engagemang som städföretag. Oavsett om du väljer vanlig hemstädning, eller personliga städuppgifter som storstädning, flyttstädning eller fönsterputsning, så levererar vi alltid med hög grad av professionalism och ett varmt leende.

Vi är inte bara bra på det vi görvi älskar det vi gör. Förvänta dig finess!

Hemstädning Vendelsö - Kontakta oss redan idag!

Hemstädning Vendelsö -

Kollektivavtal, gratis företagshälsovård, tjänstepension och försäkringar för våra anställda är en självklarhet för oss, men det räcker inte. På Y&Y Lokalvård är vi en familj och vi tar hand om varandra! Vi erbjuder heltidsanställning, högre lön än branschpraxis och säkerställer bättre förebyggande och vård av sjukdomar än vanliga sjukförsäkringar. Det betyder att våra anställda kan stanna hos oss länge och de kan prestera på topp när de städar ditt hem. Här är våra medarbetare jämställda med våra noga utvalda kollegor och vi tar vår utmärkta företagskultur på största allvar.