Bemanningsföretag Lidingö

Vi är en städfirma som har ett brett urval av tjänster inom städning. Vi på Y&Y Lokalvård är även ett bemanningsföretag.

Bemanningsföretag Lidingö -

Vem som helst kan säga att de är bäst på bemanning, men det kan vi säga med tillförsikt och på allvar. Vi bryr oss om våra kunder och tar service på allvar, därför tar vi personlig kontakt på största allvar när du väljer att arbeta via oss. Hos oss har du alltid samma handledare, så du kan känna dig trygg som kund. Därför får du genom att anlita oss många egenskaper som ofta förbises i andra situationer.

Vi strävar alltid efter att säkerställa att varje samarbete ger långsiktiga fördelar för alla inblandade.

Bemanningsföretag Lidingö - Kontakta oss redan idag!

Bemanningsföretag Lidingö -

Letar du efter fler städare och städare? Permanent eller ibland efter behov? Underleverantörer i Stockholm bemannar ditt företag så att du kan hålla ett högt tempo och alltid serva dina kunder väl. Underleverantörer i Stockholm förser städ- och underhållsföretag med effektiv och motiverad personal.

Vi bemannar allt från stora städföretag till små enmansföretag som behöver personal vid till exempel:

Sjukdommar

Semester

Vi sköter allt praktiskt!

Du kan helt slippa skatter, försäkringar och annan administration. Vi erbjuder en eller flera duktiga personer som snart börjar arbeta på ditt företag. Så länge du vill ha det får du den förstärkning du vill ha.